#

DE belgische vereniging gericht op gundam

tot je beschikking, drie keer sneller

Sinds 2015, reist Red Comet over heel België om zijn passie te delen voor Gundam!

Of je nu Gundam al kent of deze grote Japanse animatie-franchise wilt ontdekken, ben je op de juiste plek!

We zijn geen kleinhandelaars

Red comet is een vereniging. Dit betekent dat we geen wederverkopers zijn en geen winst maken met onze activiteiten. 

Als je op zoek bent naar een plaats waar je een aantal afgeleide producten kunt kopen, misschien kunnen we dat ook! We zullen het niet aan je verkopen, maar het is zeer waarschijnlijk dat wij je in contact kunnen brengen met een retailer die in staat is om aan je vraag te kunnen voldoen!

#  

Wij zijn aan de zijde van de franchise

Boven alles, zoeken we Gundam te populariseren en de reeds gevestigde fandom samen te brengen. Daarom zijn wij onpartijdig en willen we dat blijven.

Deze neutraliteit stelt ons in staat om u op een objectieve en volledige manier te informeren, zonder dat u informatie hoeft te verbergen wegens een contract dat we zouden hebben gesloten. We werken echter samen met diverse resellers en zijn open voor elk soort partnerschap, zolang het onze universaliteit niet in gevaar brengt.

Tenslotte verbieden wij onwettige zaken stevig. We delen geen downloadlink, en zullen die op onze sociale kanalen niet tolereren. Om Gundam te helpen, moeten we zijn officiële distributie ondersteunen, het is zo simpel als dat.

Wij nemen actie

Red comet is aanwezig in bijna elke Belgische conventie, en zelfs een klein beetje verder! Op onze stand zijn er de mogelijkheid om lang te discussiëren over hun favoriete serie voor de fijne kenners, of ontvang een gedetailleerde en gepassioneerde speech over het voor de nieuwkomers. We organiseren ook introducties voor Gundam-modellen (Gunpla), videogames toernooien, wedstrijden en tal van andere spannende activiteiten! Bezoek ons!

Wij bieden diverse andere activiteiten buiten conventies aan... blijf op onze Facebook pagina voor meer info!

Wij begeleiden

Gundam is heel breed, en nieuwkomers hebben vaak moeite om hun eigen weg te vinden. Wij zijn gepassioneerd. Daarom zijn wij het beste om hen te begeleiden.

Aarzel niet om ons te vragen waar te beginnen! Alles is de moeite waard in Gundam, maar uw algemene voorkeuren in fictie maken het een beter idee om met dergelijke series te beginnen in plaats van zo'n andere. Kortom, wij zijn er om je te helpen, reken op ons!